Studio040 / Raymond Bruijns

PSV met 29 spelers naar Duitsland

PSV reist met 29 spelers af naar het Duitse Marienfeld. Daar werkt de selectie van Roger Schmidt verder toe naar de wedstrijden tegen Galatasaray.

Van de 29 spelers zijn vijf spelers aangesloten uit Jong PSV. Het gaat om Shurandy Sambo, Fodé Fofana, Fredrik Oppegård, Aron van Lare en Jeremy Antonisse, waarvan de laatste al trefzeker was bij heerste oefenduel van het seizoen tegen RWD Molenbeek.

Vanzelfsprekend zijn de spelers die met hun land actief waren (of zijn) nog niet aangesloten bij de selectie. Roger Schmidt liet daarbij weten niet te verwachten dat Donyell Malen en Denzel Dumfries nog terugkeren in het PSV-tenue. De spelers staan in de nadrukkelijke belangstelling van buitenlandse topclubs. Jordan Teze die met Jong Oranje actief was zit wel bij de selectie.

Een speler die wel van de partij is, is Maxi Roméro, al is hij nog niet topfit. De Argentijnse spits stond eerder op het punt verhuurd te worden aan het Italiaanse Udinese maar zit in de wachtkamer.

In Duitsland werkt PSV twee oefenduels af. Woensdag spelen de Eindhovenaren om 18.00 uur tegen Delbrücker. Zaterdag is VfL Osnabrück de tegenstander. Een dag later, op 11 juli, is de laatste dag van het trainingskamp.

Selectie
Dit zijn de 29 namen die afreizen naar Duitsland: Teze, Viergever, Ramalho, Sangaré, Zahavi, Van Ginkel, Ihattaren, Müller, Pröpper, Drommel, Mauro Junior, Rosario, Bruma, Romero, Madueke, Obispo, Luckassen, Götze, Boscagli, Mwene, Thomas, Max, Rigo, Vertessen, Antonisse, Fofana, Oppegård, Sambo, Van Lare

Laat je reactie achter