PSV Media

Mutaties bij PSV; Bayern-talent komt, Sadílek naar Tsjechië

PSV gaat hoogstwaarschijnlijk Adrian Fein voor een jaar huren van Bayern München. De verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, komt als vervanger van Timo Baumgartl. Ook Sadílek laat Eindhoven tijdelijk achter zich.

PSV is akkoord met Bayern München maar nog niet alle handtekeningen zijn gezet, melden verschillende media. Dat geldt ook voor de tijdelijke overstap van Baumgartl.

Baumgartl wordt op zijn beurt verhuurd aan het Engelse Fulham. De Duitser werd vorig jaar voor zo’n 10 miljoen euro overgenomen van VfB Stuttgart maar wist zich onder Mark van Bommel noch onder Roger Schmidt in de basis te spelen.

De komst van Fein is één van de drie nog te verwachten versterkingen voor PSV. Behalve Fein moet er nog een aanvallende speler komen en een vleugelverdediger. Die versterking is gewenst omdat behalve Baumgartl eerder ook miljoenenaankopen Bruma en Doan verhuurd werden. Bruma is verhuurd aan het Griekse Olympiacos, dat ook een optie tot koop heeft bedongen op de Portugees.
 
Meer mutaties
Inmiddels is ook Sadílek op weg naar een (tijdelijk) ander verblijf. De Tsjechische controlerende middenvelder zou ervaring op gaan doen in zijn thuisland bij Slovan Liberec, dat net als PSV in de Europa League uitkomt.

Om de andere twee versterkingen binnen te halen heeft technisch manager John de Jong tot dinsdag 23.59 uur de tijd, dan sluit de Nederlandse transfermarkt.

Fein in het tweede elftal van Bayern München in actie tegen FC Liefering Wikimedia | Creative Commons 4.0

Laat je reactie achter