PSV Media

PSV heeft plek voor 6500 toeschouwers

De komende vier thuiswedstrijden van PSV mogen er maar 6.500 toeschouwers naar de wedstrijd komen. PSV heeft dit besluit na lang overleg gemaakt.

De 26.000 seizoenskaarten die PSV heeft verkocht, was een bewuste keuze want er kunnen dus maar 6.500 supporters naar een wedstrijd komen. De eerste vier thuiswedstrijden in de Eredivisie zet PSV open in hun webshop voor de 26.000 fans die een seizoenskaart hebben gekocht. Zij mogen zelf een keuze maken voor een tickets voor een van de vier duels. Ook mogen ze aangeven met wie ze graag in hun vak willen staan. Het is dus mogelijk om in de buurt van familie en vrienden te zitten. Maar wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Geen rijen
Hoe PSV ervoor gaat zorgen dat er geen lange rijen voor de ingang komt, is nog niet helemaal duidelijk. Daar gaan ze de komende tijd nog over nadenken. "We zijn het protocol nu aan het schrijven. Misschien komen er tijdsloten, maar dat weten we nog niet helemaal zeker", zegt commercieel directeur Frans Janssen.

Oefenwedstrijd
Voor nu zijn het dus 6.500 duizend toeschouwers. Vrijdag 15 augustus vindt er op De Herdgang een oefenwedstrijd tegen UNA plaats. Hierbij mogen maar driehonderd toeschouwers aanwezig zijn.

Laat je reactie achter