PSV Media

PSV hard onderuit tegen Feyenoord

PSV is na vier overwinningen tegen de eerste nederlaag in de competitie aangelopen. In eigen huis werd met 0-4 verloren van Feyenoord.

De ploeg van Schmidt begon zonder Madueke, Van Ginkel en Mwene aan de topper. Zij begonnen op de bank en werden vervangen door Bruma, Davy Pröpper en Jordan Teze. PSV en Feyenoord speelden slordig in de eerste minuten, maar toch waren er enkele kansen voor de thuisploeg. Cody Gakpo leek voor gevaar te zorgen, maar kon worden afgestopt. Ook Götze kon niet profiteren van een slimme bal van Pröpper. De Eindhovenaren bleven aanzetten, maar kwamen niet tot scoren. Iets wat Jens Toornstra wel lukte vlak voor rust. Hij loste een schot op het doel van Drommel en de keeper had geen antwoord op zijn poging, 0-1. 

Doelpuntenregen

Aan het begin van de tweede helft kwamen Vertessen, Thomas en Ritsu Doan erin voor Zahavi, Pröpper en Götze. PSV ging na het fluitsignaal naarstig op jacht naar de gelijkmaker, maar kreeg onverwachts de 0-2 om de oren door een goal van Bryan Linssen. Het team van Schmidt probeerde wel terug in de wedstrijd te komen, maar goals vielen er niet. Pas in de 85ste minuut was het weer raak. Toornstra wist weer het net te vinden en tekende voor de 0-3. In de blessuretijd werd de blamage nog groter. Cyriel Dessers maakte in de slotminuten de 0-4. 

Laat je reactie achter