Studio040

PSV-fans weer langs de lijn: “Die besloten trainingen zijn vaak niet nodig”

PSV-supporters staan dinsdag weer langs de velden van De Herdgang. Na een lange periode van besloten trainingen, kunnen fans weer van dichtbij het eerste elftal in actie zien.

“Dit heb ik wel gemist”, zegt een van de supporters. “Dit hoort bij de club, die open trainingen. Het past ook bij de gemoedelijke sfeer op De Herdgang.” 

PSV kondigde maandag aan dat er iedere week weer een mogelijkheid is om de trainingen van coach Roger Schmidt en zijn selectie te volgen. Lange tijd was dit lastig, door de coronapandemie, maar ook omdat coaches besloten om vooral besloten te trainen. 

“Ik denk niet dat het zoveel uithaalt, die besloten trainingen. Andere clubs weten toch wel hoe PSV gaat spelen. Die beslotenheid is vaak niet nodig”, zegt een supporter die de club al tientallen jaren intensief volgt. “Corona was vaak ook geen goede reden. We kunnen toch gewoon mondkapjes opzetten?”, reageert een andere fan.

De PSV-selectie bereidt zich voor op komende week. Zaterdag komt PEC Zwolle op bezoek in Eindhoven, vijf dagen later wacht Monaco in de Europa League.

Laat je reactie achter