PSV Media

PSV begint tegen Heracles, eerste topper tegen AZ

PSV begint de competitie op zaterdag 14 augustus met een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Dat blijkt uit het concept competitieprogramma van de KNVB.

De eerste thuiswedstrijd speler de Eindhovenaren op zaterdag 21 augustus tegen SC Cambuur. De eerste topper van de competitie wordt gespeeld in Alkmaar. Op 11 september treedt PSV dan aan tegen AZ.

PSV begint de competitie echter bijna een maand eerder. 20 of 21 spelen de Eindhovenaren de tweede voorronde voor de Champions League. Ook speelt PSV op 7 augustus nog om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax. Als PSV zich niet weten te plaatsen voor de derde voorronde van de Champions League, vindt die wedstrijd plaats op 8 augustus.

Overigens is de verwachting dat bij die voorrondes, net als bij de wedstrijden die daarna komen, publiek aanwezig kan zijn in de stadions. De KNVB laat weten dat het kabinet van plan is om vanaf 1 juli weer publiek toe te laten bij grote evenementen. Op basis van een volledige vaccinatie of een negatieve coronatest kunnen toeschouwers een wedstrijd bijwonen.

FC Eindhoven
Dat wil zeggen dat ook wedstrijden van FC Eindhoven weer met publiek gespeeld kunnen worden. De Blauw-Witten starten de competitie op 6 augustus met een thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Jong PSV treedt op diezelfde dag aan in een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht.

Laat je reactie achter