Sem van Rijssel | SQ Vision

Politie zoekt getuigen van overval Primera in Woensel

De politie zoekt getuigen van de overval op de Primera in het Winkelcentrum Woensel in Eindhoven.

De overval gebeurde op donderdag 17 september 2020 iets voor de klok van 17.00 uur. Een man vroeg om geld en dreigde met een steekwapen. Nadat de medewerker het geld uit de kassa aan de overvaller had gegeven, vluchtte de overvaller de winkel uit in de richting van de Luxemburglaan. Een medewerker is nog achter de man aangegaan maar moest deze poging snel staken. Tijdens de vlucht van de overvaller voegde zich een persoon op de fiets bij hem. De politie vermoedt dat deze persoon op de fiets bij de overvaller hoorde.

Tekst gaat verder onder het kaartje

Signalement overvaller
De man had een licht getinte huidskleur, is rond de 1.75/1.80m en is circa 20/25 jaar oud. Hij had een normaal postuur, droeg een grijze hoodie met capuchon, zwarte Nike trainingsbroek, grote zonnebril, witte schoenen en een mondkapje. Ook had de man een plastic zak van de Jumbo bij.

Heb jij iets gezien? Heb je misschien camerabeelden? Weet jij iets meer over de man op de fiets? Meld je dan via onderstaand tipformulier. Bellen kan ook. Doe dat dan op 0900-8844. Anoniem melden kan ook op 0800-7000.

Laat je reactie achter