Dave Hendriks | SQ Vision

Verwarde vrouw aangehouden in Waalre

Een verwarde vrouw heeft zich verschanst in een woning in Waalre. Daarvoor zou ze voor flink wat overlast in de buurt hebben gezorgd.

Volgens omwonenden heeft de vrouw een medewerker van de gemeente aangevallen. Bovendien stond ze bekend als iemand die voor veel overlast zorgde in de buurt. Daarom zou ze over enkele weken uit huis worden geplaatst.

Omdat de vrouw verward gedrag vertoonde, kwam de politie met meerdere eenheden ter plaatse. De vrouw sloot zichzelf op haar woning. Bij de politie waren er vooral zorgen om het eigen welzijn van de vrouw.  Daarom werd er een onderhandelaar ingezet en een specialistisch team om snel in te grijpen mocht de vrouw zichzelf inderdaad iets aan doen.

Uiteindelijk is het de politie gelukt om de situatie onder controle te krijgen. De vrouw is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar wordt bekeken wat voor hulp de vrouw nodig heeft.

Dat de vrouw werd aangehouden zorgde voor de nodige opluchting bij omwonenden. Het vertrek van de vrouw werd naar verluid beantwoord met het nodige gejuich.

Laat je reactie achter