Parktheater Studio040 / Alain Heeren

Parktheater opent deuren voor einde Vrijheidstour Eindhoven

Parktheater in Eindhoven opent vandaag haar deuren voor 'Cirkel van de vrijheid', de slotmanifestatie van Vrijheidstour Eindhoven.

Vrijheidstour Eindhoven bood aan een groot aantal mensen in 2019 en 2020 de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over vrijheid. Dat gebeurde in kleine groepen, aan de hand van theater en beeldende kunst. Het jaar wordt vandaag afgerond in het Parktheater tijdens Cirkel van de vrijheid. De organisaties achter de Vrijheidstour en dit evenement zijn: The Freedom Theatre, Het Vredesburo, Eindhoven in Dialoog en Community-art project (on)breekbaar.

Theater, poëzie en meer
Cirkel van de vrijheid is een programma gevuld met theater, poëzie, muziek, kunst en dialoog, en een moment om terug te kijken op de activiteiten en de gesprekken die de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden over vrijheid.  Er zijn voorstellingen en activiteiten van 13.30 uur tot 21.30 uur, verdeeld in drie blokken van twee uur. Op het programma staan onder andere monologen door acteurs van Freedom Theatre, een expositie van kunstkistjes van community-artproject (on)breekbaar, een lopende act door Theatercollectief Het Salon en muziek en poëzie van bijvoorbeeld Max Silverenberg en Iris Penning.

Beperkt aantal plaatsen
Als gevolg van de coronamaatregelen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de Hertog Jan zaal (120 personen). Reserveren is dan ook verplicht

Laat je reactie achter