Studio040

Overvaller goudwisselkantoor Leenderweg nog spoorloos

De politie is nog steeds op zoek naar de man die op 23 december het goudwisselkantoor aan de Leenderweg in Eindhoven heeft overvallen. Daarom toont de politie de camerabeelden aanstaande maandag tijdens Bureau Brabant.

Op de bewuste beelden is de dader te zien.

De verdachte kwam maandagmiddag 23 december rond 16.15 uur het goudwisselkantoor binnen. De winkelmedewerker was op dat moment een klant aan het helpen. Direct nadat de klant de winkel heeft verlaten, bedreigt de overvaller de medewerker met een vuurwapen en eist geld en goud. Vervolgens ontstond tussen de dader en winkelmedewerker een worsteling, maar niemand raakte gewond. Tussen 16.30 uur en 16.40 is de overvaller er met een geringe buit vandoor gegaan in de richting van het Floraplein.

Na de overval is de politie met meerdere eenheden en een politiehelikopter op zoek gegaan naar de verdachte. Mogelijk is de overvaller weggevlucht in een grijze BMW. Het gaat om een licht getinte man met een baardje. Hij had een zwarte jas aan, bruin petje op en een wit-blauwe boodschappentas bij zich.

Bureau Brabant is om 18:00 uur te zien op Omroep Brabant. 

Laat je reactie achter