Hockeystick met bal Studio040 / Alain Heeren

Oranje-Rood verliest twee keer van Pinoké

De dames van Oranje-Rood zijn zondag met 0-3 onderuitgegaan tegen Pinoké. Ook de mannen gingen onderuit. Thuis werd met 2-3 verloren van Pinoké.

De vrouwen van Oranje-Rood begonnen goed aan de competitie met twee overwinningen, maar hebben sindsdien slechts één punt overgehouden aan de laatste drie wedstrijden. Aan de negatieve reeks werd tegen Pinoké een vervolg gegeven. Oranje-Rood kwam na iets meer dan tien minuten spelen op een 0-1 achterstand door een doelpunt van Josephine Murray. Na 35 minuten spelen werd de 0-2 gescoord uit een strafcorner door Frances Westenberg en zo'n acht minuten later kwam de 0-3 op het bord door een doelpunt van Maria Steensma. Eindstand: 0-3.

Mannen
Bij de heren ging de wedstrijd tegen Pinoké gelijk op en kwam Oranje-Rood zelfs op voorsprong door een strafcorner, die werd gescoord door Joep de Mol. Na iets meer dan vijftig minuten spelen wisten de bezoekers twee keer te scoren. Sebastien Dockier schoot de 1-1 binnen en bracht drie minuten later Pinoké op voorsprong door weer te scoren. Jim van de Venne bracht Oranje-Rood in de 66ste minuut nog op gelijke hoogte, maar uiteindelijk trokken de bezoekers aan het langste eind. In de 69ste minuut wist Dockier de winnende treffer te scoren. Eindstand: 2-3. 

Laat je reactie achter