advertentie Banner Siteli

Photo Prestige

Opnieuw geen winst voor PSV

PSV heeft op zaterdagavond gelijkspel gespeeld tegen Sparta. In Rotterdam knokte PSV zich in de blessuretijd naar een punt dankzij een doelpunt van Cody Gakpo.

Sparta maakte het eerste en enige doelpunt voor de rust. Na de rust kiest Van Bommel daarom voor een andere formatie. Guti wordt gewisseld voor Boscagli, waardoor Dumfries en Sadílek aan de zijkanten een meer aanvallende rol krijgen. Al snel lijkt het de gewenste ommekeer op te leveren. Middenvelder Michal Sadílek maakt de eerste gelijkmaker voor Eindhoven in de 56ste minuut.

Maar de gelijkspel duurde niet lang. Twee minuten later, in de 58ste minuut, scoorde Mohamed Rayhi het tweede doelpunt voor Sparta. 

In de blessuretijd bolt het net alsnog. Gakpo scoort in de blessuretijd het tweede doelpunt voor de Eindhovenaren. Ihattaren is daarna nog heel dicht bij de bevrijdende 2-3, maar die valt niet. 

Denzel Dumfries was boos na het 2-2 puntenverlies. “Ongelooflijk. Als je zo’n week achter de rug hebt moet je er alles aan doen om te winnen en dat is niet gebeurd. We hebben zoveel kwaliteit in de ploeg, maar het moet er wel uitkomen. Je weet dat zij de duels gaan opzoeken en wij trekken onze poot terug.” Dat zei Dumfries op het veld van Het Kasteel voor de camera van FOX Sports. "Wij zijn PSV, wij zijn een topclub en dat moeten we uitstralen. We moeten shinen met z’n allen. Dit is een bittere pil. We mogen veel meer van elkaar eisen”, aldus Dumfries.

PSV staat nu op de derde plek met 24 punten. 

Laat je reactie achter