advertentie Banner Profile Mekkes

Marlies Verdonk

Run op kaarten 'Christmas Castle' Geldrop

Zoals je in Helmond op bezoek kunt in het kasteel van Sinterklaas, kun je eind december in Geldrop bij de Kerstman op bezoek.

The Christmas Castle zoals het evenement is genoemd, is een initiatief van een Amerikaanse inwoonster van Leende. Michelle Miracle heeft een evenementenbureau in Eindhoven en dacht dat vooral internationals in deze regio veel behoefte zouden hebben aan een mogelijkheid om bij de Kerstman op bezoek te kunnen met de kinderen.

Het evenement lijkt in veel opzichten op het sinterklaashuis zoals veel mensen dat al kennen uit Helmond. Zo kun je kijken hoe gemberbrood-koekjes worden gebakken, of een kijkje nemen in de postkamer van de Kerstman. En je kunt zien hoe de elfjes hard bezig zijn cadeautjes in te pakken. En natuurlijk kun je met de Kerstman op de foto!

Maatschappelijk
De initiatiefnemers zorgen ervoor dat kinderen die in een moeilijke situatie zitten, ook terecht kunnen. Ze werken daarbij samen met Stichting Het Vergeten Kind en Combinatie Jeugdzorg.

Het kasteel is in elk geval open op 22 december - maar voor die dag zijn alle toegangskaarten al verkocht. Mogelijk komt daar in elk geval 21 december nog bij.

Laat je reactie achter