Studio040 / Alain Heeren

Onderhoud openbare verlichting Geldrop-Mierlo

Oude straatverlichting in Geldrop-Mierlo wordt vervangen voor nieuwere duurzame verlichting. Door deze werkzaamheden kan er enige hinder voor het verkeer zijn.

Tussen 23 en 25 november begint de gemeente bij de hoofdrijbaan aan de Helze en Wielewaal in Geldrop. In de periode van 26 november tot 18 december zijn de volgende straten aan de beurt: Amandil, Amroth, Anarion, Aragorn, Arwen, Bombadil, Bombur, Boromir, Celeborn, Cirion, Denethor, Elanor, Elendil, Elrond, Elros, Eomer, Eowijn, Fangorn, Faramir, Farin, Frodo, Galadriel, Gandalf, Gloin, Groeneweg, Haradpad, Isildur, Laan van Tolkien (niet de hoofdrijbaan), Legolas, Lorien, Merijn, Nimrodel, Ori, Palantir, Sam Gewissies, Saruman, Silmarien, Theoden, Valandil, Varda, Westernisse en de Zilverlei.

Mierlo
Van 30 november tot 7 december is Mierlo aan de beurt. Dan is de gemeente bezig masten en armaturen vervangen in de Beatrixstraat, Berhardstraat, Christinastraat, Constatijnstraat, Heer van Langelstraat, Irenestraat, Wilhelminastraat en de Willem-Alexanderstraat.

De Vincent van den Heuvelstraat in Geldrop wordt op 2 december aangepakt. De nieuwe straatverlichting hebben LED’s die wit licht geven, het licht nauwkeuriger sturen, minder energie verbruiken en dimbaar zijn.

Laat je reactie achter