advertentie Banner Siteli

Eindhoven Sport

Olga Commandeur presenteert Eindhoven in Beweging

Eindhoven is dit jaar en volgend jaar gaststad van de Nationale Sportweek, een initiatief van NOC*NSF. Voor die editie komt er ook een Eindhovense variant van het bekende tv-programma 'Nederland in Beweging'.

Tijdens de sportweek zet de stad tien dagen lang sport in de schijnwerpers. Dit jaar vindt het evenement plaats van 18 tot en met 27 september.

In het kader van diezelfde sportweek organiseert Eindhoven Sport in samenwerking met Studio040 een Eindhovense editie van Nederland in Beweging, niet geheel verrassend getiteld ‘Eindhoven in Beweging’. Ook de Eindhovense editie wordt gepresenteerd door het vaste gezicht van het programma, voormalig atlete Olga Commandeur.

Voor opnames van het programma is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. In totaal zijn er 25 55+’ers nodig voor opnames van het programma.

Opnames
De opnames vinden plaats op donderdagmiddag 10 september vanaf 13:00 uur op een bijzondere plek in de stad. U kunt zich aanmelden tot en met dinsdag 8 september via m.litjens@eindhoven.nl of 06-291 93 883.

Laat je reactie achter