advertentie Banner Siteli

Studio040

Nieuw themapark in Mierlo

Er komt een 'infotainment' themapark op Landgoed Gulbergen.

WasteWorld gaat het heten. De locatie is niet zomaar gekozen. Hier zat vroeger de Razob, een afvalstortplaats. Op het hoogste punt van Noord-Brabant zal een familie themapark worden rond afval en duurzaamheid.  "Landgoed Gulbergen is echt een toplocatie met een groot verzorgingsgebied en een uitstekende infrastructuur. Dat past bij de internationale potentie van WasteWorld", aldus voorzitter WasteWorld Ernst Jonkers. "We zijn dan ook erg blij dat we nu de Letter of Intent gaan ondertekenen waarin staat dat we samen optrekken in het onderzoek naar de vestigingsmogelijkheden." Een letter of intent is een document waarin de voorlopige afspraken vast worden gelegd. 

"Vanaf het moment dat we van WasteWorld hoorden, zijn we enthousiast om WasteWorld bij ons te gaan realiseren"  , zegt Nathalie van Zeeland-Roumen van Gulbergen B.V. "De thema’s van het park, afval en circulariteit, sluiten perfect aan bij onze filosofie om het Landgoed Gulbergen duurzaam te ontwikkelen en zullen van meerwaarde zijn voor de regio."

Infotainment themapark WasteWorld
WasteWorld moet een avontuurlijk park worden voor kinderen en hun (groot)ouders. Ook scholen kunnen er een dagje uit organiseren. WasteWorld krijgt een duurzaam, permanent karakter en moet ook internationale bezoekers trekken.

Laat je reactie achter