PSV Media

Mohamed Ihattaren niet meer welkom bij teamtraining

PSV heeft aan Mohamed Ihattaren laten weten dat hij geen onderdeel meer uitmaakt van de teamtraining van het eerste elftal. Vanaf aanstaande maandag werkt de 19-jarige middenvelder een individueel programma af onder begeleiding van de club.

Dit heeft PSV besloten nadat Ihattaren een aantal afspraken met de club niet is nagekomen. De directie heeft hem daar donderdag op aangesproken. Iets wat in het verleden vaker is gebeurd. Nu hebben de Eindhovenaren ervoor gekozen om de veelbelovende middenvelder alleen te laten trainen. 

"Het clubbelang van PSV staat te allen tijden voorop. De focus ligt op het kwalificatietraject voor de groepsfase van de Champions League, de Johan Cruyff Schaal en de start van de Eredivisie", laat PSV in een statement weten.

Ziek
Ihattaren ontbrak vanwege ziekte afgelopen zondag op de training in aanloop naar het duel met Galatasaray. Hij zou vervolgens naar Frankrijk zijn gereisd om met zaakwaarnemer Mino Raiola over zijn toekomst te praten. Ihattaren heeft nog een contract tot 2022, maar mag van PSV deze transferperiode vertrekken.

Laat je reactie achter