politie

Meerdere inbraken opgelost in Eindhoven

De politie heeft zaterdagavond drie mannen aangehouden waardoor er vermoedelijk meerdere inbraken in Eindhoven zijn opgelost.

Het gaat om twee mannen uit Eindhoven en een man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Rond 23.00 uur kreeg de politie op zaterdag een melding van een verdachte situatie op de Stevinstraat. Toen ze eenmaal daar waren zagen de agenten een man op straat lopen met een doos in zijn handen. Na onderzoek bleek dat de goederen in de doos afkomstig waren van een inbraak die zojuist was gepleegd bij een huis in dezelfde straat. De man werd aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Handlangers
Na verder onderzoek vond de politie een adres in Eindhoven waar mogelijke handlangers van de aangehouden verdachte zouden verblijven. De woning werd doorzocht en er werden inderdaad twee andere verdachten aangetroffen en aangehouden.

Tijdens de doorzoeking werden niet alleen spullen gevonden die uit het huis aan de Stevinstraat kwamen, maar ook buit van andere woninginbraken. Spullen zoals telefoons, televisies, geluidsinstallaties en computers die afkomstig zijn van in ieder geval drie inbraken in Eindhoven en eentje in Helmond. Nog niet alle goederen zijn onderzocht dus het is mogelijk dat er ook nog andere inbraken zijn opgelost. Het aangehouden drietal is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laat je reactie achter