advertentie Banner Siteli

SQ Vision / Sem van Rijssel

21-jarige Eindhovenaar verdacht van mishandeling, vernieling en aanrijding

De politie heeft zaterdag rond 16:10 uur een 21-jarige man aangehouden op de Caldarastraat die wordt verdacht van mishandeling, vernieling en een aanrijding in Eindhoven.

De politie werd in de middag op de hoogte gebracht van een aanrijding op de Bachlaan. Een vrouw en man in een auto zouden enige tijd zijn achtervolgd door een voor hen onbekende bestuurder. Deze automobilist heeft vervolgens op diezelfde straat een aanrijding veroorzaakt. Daarbij raakte niemand gewond. De onbekende automobilist ging er vervolgens vandoor. 

Even later kreeg de politie een melding binnen over een mishandeling en vernielingen op de Hoogstraat, die mogelijk zijn gepleegd door diezelfde bestuurder. Een man is uit het niets in zijn gezicht geslagen door de verdachte. De 21-jarige Eindhovenaar is daarna op een geparkeerde auto gaan staan en heeft een ruit en deur vernield. Toen de agenten aankwamen, is de verdachte gevlucht. De politieagenten hebben de achtervolging ingezet. De verdachte klom over schuttingen en muren en even later zagen agenten hem op de Caldarastraat in een politieauto zitten.

Daar is de Eindhovenaar onder hevig verzet aangehouden. De verdachte is gewond geraakt aan zijn hoofd en is met handboeien om in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De Rijksrecherche doet onderzoek naar de aanhouding.

Laat je reactie achter