SQ Vision / Dave Hendriks

Twee gewonden bij vechtpartij in Eindhoven, mogelijk mes gebruikt

Een man en vrouw zijn in de nacht van zaterdag op zondag aangevallen door vijf jongeren op de Geldropseweg in Eindhoven. Tijdens de vechtpartij is mogelijk ook een mes gebruikt. De slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis om behandeld te worden aan hun verwondingen.

Bij de politie kwam in de nacht een melding binnen over een steekpartij op de Geldropseweg. Eenmaal ter plaatse werd een man aangetroffen met een verwonding aan zijn hoofd. Het slachtoffer was samen met een vrouw aan het rijden - hij op een scooter, zij op een fiets - toen de twee een groepje jongeren tegenkwamen. Op dat moment is een vechtpartij ontstaan. Daarbij is de man gewond geraakt aan zijn hoofd en ook de vrouw liep verwondingen op. 

Wat de aanleiding was voor het incident is onduidelijk. De slachtoffers waren onder invloed en konden niet precies vertellen wat er was gebeurd. De man en vrouw hebben een medische behandeling gekregen in een ambulance en zijn daarna overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de politie is meegegaan. 

Zondagochtend gaat de politie verder met een buurtonderzoek en het bekijken van camerabeelden in de omgeving.

Laat je reactie achter