PSV Media

Madueke ontbreekt, Sangaré en Götze mogelijk wel van de partij

Madueke ontbreekt bij PSV bij de wedstrijd tegen Willem II. Dat heeft Roger Schmidt laten weten. Twee andere krachten zijn mogelijk wel weer van de partij.

Götze raakte in de zeperd tegen Feyenoord in de eerste tien minute geblesseerd en werd in de rust gewisseld. Mogelijk is de Duitse spelmaker zaterdag tegen Willem II wel weer van de partij. Dat zou een welkome opsteker zijn voor de ploeg van Schmidt, die in een moeilijke fase zit. De Tilburgs spelen namelijk alleraardigst en bezetten momenteel de derde plek in de competitie.

Een andere meevaller zou het meespelen van Ibrahim Sangaré zijn. De Ivoriaanse middenvelder is sinds een paar weken afwezig bij PSV wegens blessureleed en net in die periode weten de Eindhovenaren niet meer te overtuigen. Of Götze en Sangaré daadwerkelijk aan de aftrap kunnen verschijnen durfde Schmidt niet met zekerheid te zeggen. Dat is afhankelijk van hoe het tweetal herstelt van de vrijdagmiddagtraining.

Madueke die na 70 minuten uitviel tegen Go Ahead Eagles is er in ieder geval zeker niet bij in Tilburg. Hij heeft een spierblessure opgelopen in het duel tegen de Deventenaren. Schmidt laat weten niet te verwachten de Britse vleugelspeler heel lang kwijt te zijn.

'Willem II opereert als team'
Schmidt laat daarnaast weten onder de indruk te zijn voor de komende tegenstander. ‘Willem II is erg goed aan het seizoen begonnen. Ik vind het een team dat tactisch zeer betrouwbaar is en echt als een geheel opereert. Daarnaast is Willem II voor het doel erg efficiënt. Daarvoor zullen we op onze hoede moeten zijn”, aldus Schmidt.


De aftrap van Willem II – PSV is zaterdag om 16.30 uur. De wedstrijd is live te beluisteren via Studio040 Radio.

Laat je reactie achter