advertentie Banner Siteli

PSV

Loopevenement Trap voor Trap gecanceld door storm

De allereerste editie van Trap voor Trap dat zondag in het Philips Stadion zou plaatsvinden is verplaatst door de verwachte storm Ciara op zondag.

Trap voor Trap is een loopevenement voor het goede doel. De organisatie ligt bij PSV en Spieren voor Spieren. Met het project wordt geld opgehaald voor de bestrijding van spierziekten. Tijdens het evenement zijn er drie parcours te volgen. Dat betekent soms traplopen langs de tribunes, maar ook hardlopen door kleedkamer van PSV.

'Veiligheid boven alles' 
De organisatie laat weten dat ze na advies tot de conclusie zijn gekomen dat het niet verantwoord is om Trap voor Trap door te laten gaan op zondag. Het KNMI heeft voor het hele land op zondag code oranje afgegeven er worden in Eindhoven windsnelheden van meer dan 100 kilometer per uur verwacht.

"We zijn helaas genoodzaakt om Trap voor Trap te verplaatsen naar een nader te bepalen datum", aldus Minke Booij, Directeur Spieren voor Spieren. "Wij zijn genoodzaakt ten alle tijden te voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan voor onze deelnemers. Daarnaast vinden wij het onverantwoord als onze deelnemers, op weg naar het stadion of op de terugweg naar huis, in gevaarlijke verkeerssituaties terecht komen.  Veiligheid boven alles."


Nieuwe datum
Op dit moment is de organisatie met PSV en andere partners aan het kijken voor een nieuwe datum voor Trap voor Trap. Deze wordt in de loop van volgende week bekendgemaakt. Opnieuw inschrijven is niet nodig, de deelnames en donaties blijven staan. 

Laat je reactie achter