Lichtjesroute Audiotour 2019

Vanaf 18 september slingert de Lichtjesroute weer door Eindhoven! Met de Studio040 Audio Tour 2019 Beleef je dit echte Eindhovense evenement op een heel unieke manier.
Tijdens de route kun je luisteren naar ontroerende verhalen, anekdotes en grappige weetjes over een aantal van de populairste ornamenten en projecten van de Lichtjesroute. Je kunt dit doen vanaf deze pagina: onderaan deze pagina vind je de audiofragmenten. Je kunt de fragmenten ook vooraf al op je audiospeler, autoradio of mobiele telefoon klaarzetten.

Downloaden
Met de link hieronder kun je de Studio040 Audio Tour 2019 luisteren of downloaden. Alle tracks zijn bij elkaar verpakt in een zipbestandje. Na het uitpakken kun je de fragmenten overzetten op je smartphone (of een CD, USB-stick of een mp3/mp4-speler). In het zip-pakketje vind je ook een handleiding (pdf-bestand) voor het gebruik van de Audio Tour.
IZI-Travel App
Is het apart downloaden te ingewikkeld? De route en de audiotour zijn ook te vinden in de IZI-Travel app. Download de app via de Appstore of Google Play. Zoek naar Lichtjesroute en download de guide. Als je de route fietst, loopt of met de auto rijdt starten de tracks van de tour automatisch.
Podcast
Je kunt ook je favoriete podcast-app gebruiken om de fragmenten af te spelen. Open daarvoor de volgende link:
https://podcast.studio040.nl/lichtjesroute-nl/feed.php

Studio040 en de vrijwilligers van de Lichtjesroute wensen je een prachtige tour!
advertentie Banner Slaaptijd