Lenny Kuhr zingt vanaf hoogwerker ouderen toe

Een hoogstaand optreden, zo merkte een van de mensen in het publiek terecht op. Lenny Kuhr zong vrijdag vanaf een hoogwerker de bewoners van Dommelhoef aan de Parklaan toe.
Speciaal voor de bewoners van Dommelhoef zong Lenny Kuhr vrijdagmiddag enkele van haar allerbekendste nummers. Om ze een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. De mensen op de eerste een tweede etage konden gewoon uit het raam meekijken. Om iedereen in de ogen te kunnen kijken tijdens het zingen had de artiest een hoogwerker ingehuurd.
De zangeres trekt zich het lot van de geïsoleerde ouderen erg aan. De coronacrisis heeft haar bovendien geïnspireerd om een heel nieuw lied te schrijven: 'Terug op mijn blote voeten'. Lenny Kuhr: "Dat lied gaat over hoe wij de wereld hebben uitgeput." Bewoners van de Dommelhoef kregen deze primeur trouwens nog niet te horen. Daarvoor was het nog net iets te vers. "Ik ken het nog niet uit mijn hoofd, want ik heb het pas net geschreven" bekent Kuhr. "Bovendien leken mij de bekende nummers geschikter voor deze mensen" .

Mensen uit de wijk die waren toegestroomd waren zeer enthousiast over het optreden van Lenny Kuhr. "Dat deed ze fantastisch, vanaf die hoogwerker. Ik heb de mensen zien genieten. Het was natuurlijk ook het perfecte repertoire voor deze generatie", zegt buurtbewoonster Dian van den Nieuwenhof. "Hulde!"
advertentie Banner Baskuul Accountants

Lees ook deze artikelen