Lenny Kuhr bij finale Songfestival Rotterdam

Lenny Kuhr zal een van de artiesten zijn die optreedt bij het Songfestival in Rotterdam.
Bij de finale van het Eurovisie Songfestival staan zeven vroegere winnaars op het podium. Dat is door Songfestival-eindredacteur Gerben Bakker bekendgemaakt in het tv-programma Op1.

De van oorsprong Eindhovense zangeres wordt vergezeld worden door de Nederlandse winnaars Getty Kaspers en Duncan Laurens. Daarnaast treden ook Gigliola Cinquetti, Sandra Kim , Paul Harrington & Charlie McGettigan en Alexander Rybak op. Ze zullen een medley van hun nummers zingen om stil te staan bij 65 jaar Songfestival.

De halve finales van het Songfestival zijn op 12 en 14 mei, de finale is op 16 mei. Het evenement wordt gehouden in Ahoy, Rotterdam.
'We hebben hier niks om arrogant over te doen. Dus dat doen we ook niet. Eindhoven heeft iets cools.'

Lenny Kuhr

De Troubadour
Lenny Kuhr vierde vorig jaar het 50-jarig jubileum van De Troubadour. Inmiddels woont de zangeres in Nederwetten, maar ze groeide op in Eindhoven. Haar wortels liggen in de stad en ze haalt de inspiratie naar eigen zeggen uit de straatstenen. Eindhoven heeft voor haar iets moois dat ze niet goed kan beschrijven. 'We hebben hier niks om arrogant over te doen. Dus dat doen we ook niet. Eindhoven heeft iets cools.'
advertentie Banner Baskuul Accountants

Lees ook deze artikelen