advertentie Banner Profile Mekkes

Freekje Groenmans

Oproep: 'Kom niet naar de milieustraat'

Omdat veel mensen thuis zitten door de coronamaatregelen, neemt de toeloop naar de milieustraat toe. Dat laat het Eindhovense Cure Afvalbeheer weten.

Veel mensen zitten thuis door de coronacrisis en maken van de gelegenheid gebruik om overtollig afval weg te brengen. Dat heeft tot lange wachtrijen bij de verschillende milieustraten tot gevolg, laat de afvalverwerker weten.

Het bedrijf laat weten het belangrijk te vinden haar medewerkers te beschermen. “Het ophalen van huishoudelijk afval is een vitale maatschappelijke taak. Als het afval niet of beperkt wordt opgehaald, heeft dat grote gevolgen voor de volksgezondheid en milieuhygiëne. Het beschermen van onze medewerkers tegen infectie is dan ook van zeer groot belang”, stelt het afvalbedrijf in het persbericht.

Wie een rit naar de milieustraat echt niet kan uitstellen roept het bedrijf op om tijdens het wachten in de auto te blijven, minimaal twee meter afstand te houden van het personeel en andere bezoekers en voor en na bezoek goed de handen te wassen. Mensen die last hebben van verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts worden nadrukkelijk verzocht thuis te blijven.

Laat je reactie achter