Screenshot uit trailer

Kei Fijne Film 2019 in première

De tweede editie van eindejaarsfilm 'Een Kei Fijne Film' gaat vrijdagavond in première. Cast en crew bekijken in Lab-1 de Eindhovense korte film met een knipoog naar bijzondere prestaties en opmerkelijke gebeurtenissen uit 2019.

De stad en Eindhovenaren spelen een belangrijke rol. Karakters worden onder anderen gespeeld door acteur Frank Lammers en VVD-politicus Klaas Dijkhoff. Daarnaast spelen burgemeester John Jorritsma, acteurs Steye van Dam en Huub Smit, net als vorig jaar, een rol in de film. Er doen daarnaast onbekende Eindhovenaren mee.

De film gaat dit jaar over Joep Vermolen, die op Kerstavond strandt en genoodzaakt is te overnachten in 'Hotel Eindhoven'. Hij wordt meegenomen door het hotel, waar Eindhovense verhalen op hem wachten.

De première is vrijdagavond nog voor cast en crew. Vanaf zaterdag is de film ook online te bekijken voor het grote publiek. Boven Coffeelab, bij het station van Eindhoven, hangt een groot scherm waarop de film dan tussen 19.00 en 22.00 uur wordt uitgezonden.

Laat je reactie achter