FC Eindhoven Media

Kaj de Rooij verlaat FC Eindhoven

Aanvaller Kaj de Rooij verlaat FC Eindhoven. Zondagavond zette De Rooij zijn handtekening onder een overeenkomst voor drie jaar bij NAC.

De transfer hing al in de lucht, maar vanaf zondag is het officieel. De 19-jarige buitenspeler zal maandagochtend direct aansluiten bij de training van NAC. ‘’Het is eindelijk zo ver. Ik ben erg opgelucht en blij. Het nam de afgelopen periode wel wat extra druk met zich mee, maar dat hoort bij voetbal. Ik had liever dat het eerder was rondgekomen, maar dat is niet anders. Ik heb bewust voor NAC gekozen en het is de bedoeling om met NAC te promoveren", laat Kaj weten op de website van NAC. 

In 2009 ging Kaj van Wilhelmina Boys uit Best naar FC Eindhoven. Na een jaar bij FC Eindhoven te hebben gespeeld, maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van Willem II/RKC waar hij uiteindelijk zes jaar speelde. In het seizoen 2016/2017 keerde Kaj terug bij FC Eindhoven. De Bestenaar kwam tot 42 wedstrijden in het eerste elftal van FC Eindhoven. In totaal scoorde hij 11 doelpunten en was 12 keer aangever.Laat je reactie achter