advertentie Banner Siteli

PSV Media

Jong PSV verliest van 10 man MVV Maastricht

Jong PSV is vrijdagavond onderuit gegaan tegen tien man van MVV Maastricht. In Limburg eindigde de wedstrijd in 3-1.

Jong PSV wist als eerste gevaar te stichten toen Robin Schoonbrood werd vrijgespeeld door Richy Ledezma, maar zijn poging schoof voorlangs het doel. MVV kreeg een aantal kansen, maar Jong PSV domineerde in het begin van de wedstrijd. Amar Catic bracht de bezoekers bijna op voorsprong, maar zijn schot ging net naast. 

Even later moest keeper Mike van de Meulenhof ingrijpen bij een kans van MVV Maastricht. De Limburgse ploeg zette de Eindhoven steeds verder onder druk, maar Jong PSV bleef op de been. Na een tweede gele kaart voor Marnick Vermijl moest de thuisploeg vlak voor rust met tien man verder.

Tweede helft
Zo'n vijf minuten in de tweede helft kwam Jong PSV op achterstand. Uit een snelle uitbraak van MVV wist voormalig PSV'er Anthony van den Hurk uit de rebound te scoren. Ondanks dat MVV met een man minder speelde, kwam de ploeg steeds beter voor de dag. En twintig minuten na de eerste goal scoorde Van den Hurk weer. De wedstrijd werd definitief op slot gegooid vlak voor het laatste fluitsignaal. Van den Hurk wist een vrije trap binnen te werken en behaalde daarmee zijn hattrick. Cyril Ngonge deed namens Jong PSV nog wat terug door vlak na de aftrap te scoren, waardoor de wedstrijd eindigde in 3-1. 

Jong PSV neemt het op maandag 10 februari op tegen De Graafschap. 

Laat je reactie achter