advertentie Banner Siteli

PSV Media

Jong PSV overklast Jong AZ, hattrick Saibari

Jong PSV heeft vrijdagavond een ruime overwinning geboekt op Jong AZ. Op het AFAS Trainingscomplex werd met 1-4 gewonnen. Een hoofdrol was weggelegd voor Ismael Saibari, die een hattrick scoorde.

Ondanks de ruime overwinning was het Jong AZ die als eerste het net liet bollen. De thuisploeg wist via een snelle uitbraak al binnen vijf minuten te scoren. PSV probeerde wel, maar had in de openingsfase moeite het hoge tempo van Jong AZ bij te benen. Na een combinatie kreeg  de Eindhovense ploeg de eerste serieuze kans om de gelijkmaker te maken, maar Manu Matuta stuitte op de doelman. Even later waagde Ledezma een poging, maar zijn schot ging over. Vlak voor rust kwam Jong PSV alsnog op gelijke hoogte. Shurandy Sambo werd neergehaald in het zestienmetergebied. Vanaf de penaltystip schoot Ledezma de 1-1 binnen.

Tweede helft

Vlak na rust wist PSV weer te scoren. Saibari schoot de bal binnen, 1-2. Even later kreeg diezelfde Saibari weer de kans om de score uit te breiden, maar hij mistte. Jong PSV bleef aanzetten en dat werd beloond. In het zestienmetergebied schoot Saibari zijn tweede van de avond binnen. Even later speelde de aanvaller zichzelf vrij en maakte zijn hattrick compleet. Eindstand: 1-4. 

Volgende week vrijdag neemt Jong PSV het op tegen FC Eindhoven. 

Laat je reactie achter