PSV Media

Jong PSV hard onderuit in Volendam

Het is Jong PSV niet gelukt om vrijdagavond punten mee te nemen naar Eindhoven. De Eindhovense ploeg heeft in de Keuken Kampioen Divisie de uitwedstrijd tegen FC Volendam met 5-1 verloren.

In de eerst helft werd er door beide ploegen niet gescoord. Na de rust kwam FC Volendam als een wervelwind terug op het veld. De thuisploeg kwam meerdere malen gevaarlijk bij het zestienmetergebied van Jong PSV en uiteindelijk was het raak: 1-0 in de 49ste minuut.

Voorsprong
De Volendamse voorsprong werd verdubbeld in de 67ste minuut. Waar in de eerste helft beide ploegen redelijk aan elkaar waren gewaagd, bleek FC Volendam in de tweede helft een maatje te groot voor de beloften van PSV. De 3-0 werd in de 77ste minuut gemaakt.

Eretreffer
Slechts twee minuten later stond zelfs het vierde doelpunt op het formulier van de thuisploeg. Om de pijn te verzachten wist Kjølø nog een eretreffer te maken, maar een comeback zat er niet meer in. In de slotminuten scoorde FC Volendam de vijfde.

Keuken Kampioen Divisie 
Jong PSV staat nu met negen punten op de twaalfde plek van de Keuken Kampioen Divisie. Dinsdag 20 oktober speelt de ploeg tegen NEC. 

Laat je reactie achter