PSV Media

John de Jong langer 'td' bij PSV; Vennegoor schuift door

PSV heeft het contract met technisch manager John de Jong verlengd. Het nieuwe contract loopt de zomer van 2024.

“John verricht uitstekend werk bij PSV. Zijn kennis van de internationale transfermarkt is enorm en cruciaal in een continu veranderende voetbalwereld”, reageert algemeen directeur van de club Toon Gerbrands. “Er heerst grote tevredenheid over zijn manier van werken, ook in combinatie met hoofdcoach Roger Schmidt. Wij zijn overtuigd dat de club daar de komende jaren sportief de vruchten van gaat plukken.”

De Jong is al lange tijd verbonden aan PSV. Tussen 2000 en 2008 was hij speler bij de Eindhovense club. Daarna was hij werkzaam bij de scouting. In 2018 werd hij als technisch manager verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe profspelers. 

De Jong: “In Nederland wil PSV spelen om de prijzen en internationaal streven wij een positie bij de beste 32 clubs van Europa na. Er is nog veel werk te verzetten. Ik heb de overtuiging dat we daar komen.”

Vennegoor
Verschillende media melden ook dat het contract van Vennegoor of Hesselink binnenkort wordt verlengd. De oud-spits die eerder de functie van hoofdscout vervulde, werkt dit seizoen als brug tussen de jeugdopleiding en het eerste elftal. In die hoedanigheid zal de 19-voudig international De Jong gaan ondersteunen in zijn werkzaamheden. De verwachting is dat PSV voor de functie van hoofdscout iemand binnen de eigen gelederen doorschuift. 

Laat je reactie achter