Photo Prestige

'Ik heb het vertrouwen in de jongens altijd gehad'

Hoofdcoach Mark van Bommel is blij met de uitkomst van PSV gisterenavond tegen Fortuna Sittard en heeft genoten van het publiek dat achter de Eindhovense club staat ondanks de moeilijke tijden.

Het waren geen fijne tijden voor de trainer van de Eindhovenaren. De afgelopen wedstrijden haalt PSV slechts één keer de volle buit binnen. Maar daar kwam zaterdagavond verandering in toen PSV met 5-0 in eigen huis won.
Ik heb genoten van de jongens en van het publiek. Hoe zij er achter staan in deze moeilijke tijden, top.

• Mark van Bommel

“Natuurlijk staat er druk op. Ik heb het vertrouwen in de jongens altijd gehad”, zegt de hoofdcoach. “Ik zie ze constant heel veel goede dingen doen en de sfeer is echt goed. Natuurlijk, dat moet altijd zo zijn, maar in de situatie waarin we zitten zegt dat echt wel iets.”

Of de winst van zaterdagavond het begin is naar herstel, daar kon Van Bommel nog niet over oordelen. “Crisis, tja. Intern heeft het echt wel geknald hoor, maar dat hebben we niet allemaal naar buiten toe gebracht. En het wil echt niet zeggen dat het nu na 5-0 winnen ineens rustig is. Maar het helpt wel”, besloot hij.

Laat je reactie achter