Photo Prestige

Ihattaren ontbreekt op training, Malen op weg naar Dortmund

PSV heeft zondagmorgen getraind in aanloop naar het duel met Galatasaray. Zonder Mohamed Ihattaren, want hij ontbrak vanwege ziekte. Het is nog onduidelijk of de middenvelder ook ontbreekt in de wedstrijdselectie die naar Turkije reist.

Dat meldt het ED

Een speler die wel op het veld stond was Pablo Rosario. Hij is op de radar van OGC Nice verschenen, maar van een daadwerkelijke transfer is nog geen sprake. Donyell Malen daarentegen lijkt wel op weg te zijn naar de uitgang. Hij is bezig met het afronden van zijn transfer naar Borussia Dortmund en ontbrak dan ook op de training. Denzel Dumfries, die ook bezig lijkt te zijn aan zijn laatste dagen bij PSV, trainde individueel en doet niet mee tegen Galatasaray. Daarentegen kunnen de Eindhovenaren wel weer beschikken over Michal Sadílek en Yvon Mvogo.

Toekomst Ihattaren
Ook de toekomst van Ihattaren is onzeker. De middenvelder heeft nog een contract tot 2022, maar is voorlopig niet van plan om zijn contract te verlengen. Om een transfervrij vertrek te voorkomen, zijn de Eindhovenaren bereid om Ihattaren te verkopen. Van concrete interesse is echter nog geen sprake, meldt het ED

Laat je reactie achter