Iedere gemeente z'n eigen Sinterklaas-intocht

Hij komt, hij komt.... Vanaf volgende week zaterdag is Sinterklaas weer in ons land. Daarom heeft Studio040 alle intochten in de regio op een rijtje gezet.Zaterdag 16 november 

Eindhoven

Sinterklaas wordt om 11:30 uur op de Kanaaldijk Noord ontvangen. Voordat Sinterklaas er is, zijn er activiteiten voor kinderen. Om 13:00 uur vertrekt de goedheiligman naar het 18 Septemberplein, daar is onder meer een Pietenparcours.

Valkenswaard

Sinterklaas komt om 14:00 uur aan op de Markt in Valkenswaard.

Veldhoven

Vanaf 12:00 uur kunnen de kinderen naar optredens kijken terwijl ze wachten op de Sint. Sinterklaas en zijn pieten komen om drie uur later aan op het Meiveld in het Citycentrum. 


Zondag 17 november 

Best

De Sint maakt een tocht in Best die begint op de IBC Haven om 11:30 uur. Om 12:15 uur worden Sint en Piet verwacht op het Wilhelminaplein. Vervolgens gaat de route verder naar de Plus Ton Henst om 13:15 uur. Tot slot gaan ze naar het Dorpsplein, hier komen ze naar verwachting aan om 14:30 uur.

Nuenen

Op zondag 17 november komt de goedheiligman ook in Nuenen aan. De route start om 13:15 op het Weverkeshof. Vanuit daar gaat de stoet naar de Kiosk in het park.

Geldrop-Mierlo

Sinterklaas wordt ontvangen door de burgemeester in de haven van Hulst. Daarna maakt de Sint een rondje door Geldrop en eindigt op het plein voor het gemeentehuis aan de Hofstraat.

Son en Breugel

Sint en Piet worden ontvangen bij het gemeentehuis in Son en Breugel. Maar voordat ze daar naartoe komen, meren ze aan bij de Kanaaldijk om 14:00 uur.

Waalre

In Waalre staat ook een bezoek van de Sint gepland. Om 14:00 uur komt hij op het gemeentehuis aan. De route gaat daarna naar de Markt.

advertentie Banner Baskuul Accountants

Lees ook deze artikelen