Hockeystick met bal Studio040 / Alain Heeren

Heren Oranje-Rood onderuit tegen HGC

De mannen van Oranje-Rood hebben zondag met 2-3 verloren van HGC. Door de nederlaag is Den Bosch op gelijke hoogte gekomen.

In eigen huis kwam Oranje-Rood al na acht minuten op achterstand. Floris van der Linden wist namens de bezoekers de score te openen. Thibeau Stockbroekx bracht de thuisploeg vanuit een strafcorner op gelijke hoogte. Thijmen Piket en Kenta Tanaka maakten vervolgens de 1-2 en 1-3. In de 67ste minuut bracht Gijs van Merriënboer de spanning terug in de wedstrijd, maar de Eindhovense hockeyploeg kwam daarna niet meer tot scoren. Door de nederlaag staat Oranje-Rood momenteel op de zesde plek, met evenveel punten als de nummer zeven, Den Bosch. 

Dames
Ook de dames van Oranje-Rood moesten zondag opdraven. Zij moesten het opnemen tegen SCHC, een team dat meedoet om de bovenste plekken, terwijl de thuisploeg, Oranje-Rood, momenteel bivakkeert in de onderste regionen. De wedstrijd tussen beide ploegen was net begonnen, toen Laurien Leurink al de 0-1 scoorde. Fiona Morgenstern maakte na 30 minuten spelen de 1-1. Enkele minuten later scoorde Laurien Leurink de winnende, 1-2. 

Laat je reactie achter