Politie Eindhoven

Harddrugs gevonden in verborgen ruimte van auto in Woensel-Zuid

Bij een doorzoeking van een auto in Woensel-Zuid zijn vrijdagavond harddrugs aangetroffen in een verborgen ruimte. Na de vondst zijn de inzittenden aangehouden door de politie.

Er waren signalen bij de politie binnengekomen dat het voertuig mogelijk betrokken was bij de handel in verdovende middelen. Daarom lieten de agenten de bestuurder vrijdagavond stoppen en werd vervolgens de auto doorzocht. Bij die doorzoeking werd een loze ruimte aangetroffen. In de verborgen ruimte bleken meerdere cachetjes met harddrugs te liggen.

Daarop werden de inzittenden aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Op het bureau werden de verdachten gefouilleerd. Een van hen bleek een grote hoeveelheid contant geld op zak te hebben. Ook zaten er harddrugs in zijn onderbroek verstopt. Het geld, de verdovende middelen en meerdere mobiele telefoons zijn in beslag genomen.

Verborgen ruimte
De politie heeft het voertuig overgedragen aan de douane. Bij de agenten bestaat namelijk het vermoeden dat de verborgen ruimte, met mogelijk een elektronische of magnetische ontgrendeling, bewust is gecreëerd. De douane gaat onderzoeken of dit het geval is. Mocht dat zo zijn, krijgt de eigenaar zijn auto niet meer terug.

Laat je reactie achter