Guus Meeuwis komt ook dit jaar met Groots Junior

Guus Meeuwis geeft ook komende zomer weer een kinderconcert in het Philips Stadion.
De kaartverkoop is begonnen. Na het grote succes van vorig jaar, komt Guus Meeuwis ook dit jaar weer een concert voor kinderen.

Het stadionconcert is speciaal voor kinderen die fan zijn van de zanger. "Dit jaar gaan we iets heel bijzonders doen”, zo kondigt Guus Meeuwis aan op Facebook. De eerste gastartiesten zijn bekend: Suzan & Freek. Andere gastartiesten zullen later bekendgemaakt worden.

Junior managementteam
"Groots Junior was vorig jaar zo onwijs leuk, dat we niet lang hebben getwijfeld om het nog een keer te doen", laat de zanger weten. "Ik heb dan ook mijn Groots Junior Managementteam weer bijeengeroepen." Ook dit jaar maakt hij het concert samen met kinderen. "Ze weten precies wat ze willen zien tijdens de show. Zo bedachten zij vorig jaar dat kinderen en ouders op het podium moesten dansen en wilden ze een kindermedley.”

Groots Junior was vorig jaar binnen een paar uur uitverkocht. Het stadionconcert voor de jonge fans van Guus Meeuwis is op woensdag 10 juni. De kaartverkoop voor Groots Junior is vandaag gestart.
advertentie Banner Baskuul Accountants

Lees ook deze artikelen