PSV Media

Götze reist af naar Griekenland, Ihattaren ontbreekt

Mario Götze kan donderdagavond in het Europa League-duel tegen Olympiakos Piraeus voor het eerst in 2021 zijn opwachting maken.

De Duitse sterspeler zit voor het eerst dit jaar bij de wedstrijdselectie. Götze kampte sinds eind vorig jaar met een liesblessure.

Tegenover de terugkeer van Götze, staat het ontbreken van Mohammed Ihattaren. Een streep door de rekening voor trainer Roger Schmidt omdat de spelmaker de Eindhovenaren van de broodnodige creativiteit moet voorzien. Daar komt bij dat het onwaarschijnlijk is dat Götze meteen een hele wedstrijd kan spelen.

Behalve Ihattaren ontbreken ook Gakpo en Obispo. Van Viergever en Madueke was al bekend dat de wedstrijd tegen de nummer 1 van Griekenland te vroeg komt.

PSV speelt donderdagavond het eerste deel van een tweeluik tegen Olympiakos Piraeus. Over twee wedstrijden moeten de Eindhovenaren een plek bij de laatste zestien van de Europa League zien veilig te stellen.

Dit zijn de namen waarmee PSV afreist naar Griekenland: Yvon Mvogo, Lars Unnerstall, Maxime Delanghe, Denzel Dumfries, Jordan Teze, Timo Baumgartl, Olivier Boscagli, Philipp Max, Ibrahim Sangaré, Pablo Rosario, Ryan Thomas, Marco van Ginkel, Adrian Fein, Érick Gutiérrez, Mauro Júnior, Mario Götze, Donyell Malen, Eran Zahavi, Yorbe Vertessen en Joël Piroe.Laat je reactie achter