Persbericht

Grote kunstfair in Kasteel Geldrop

Op Landgoed kasteel Geldrop wordt op 21 en 22 maart een grote kunstfair georganiseerd. In de vele stijlkamers, die het meer dan 400 jaar oude kasteel rijk is, exposeren en verkopen zeventien kunstenaars hun werk.

Er zijn onder meer mooie schilderijen, sculpturen,fotografie, keramiek en sieraden te zien. 
Door de diversiteit van de getoonde kunstwerken, het enthousiasme van de kunstenaars en de sfeer die het kasteel uitstraalt, hebben eerdere edities van deze kunstfair, al heel wat bezoekers getrokken. Ook op de komende editie worden veel bezoekers verwacht.

Het kasteel heeft een aantal fraaie stijlkamers die zijn ingericht met oude schilderijen, antieke meubelen, decoraties etc. De kunstenaars krijgen afzonderlijk of samen met een ander, één van die vertrekken toegewezen. Hier en daar moet worden geschoven om de te exposeren kunst een plaatsje te geven.

Veel van de hier aanwezige kunstenaars exposeren ook in binnen- en buitenland en kunnen nu ook Kasteel Geldrop aan hun lijstje toevoegen.

Op 21 maart opent wethouder Rob van Otterdijk officieel de fair om 13.00 uur Daarna is het kasteel open tussen tot 17.00 uur. Op zondag tussen 11.00 en 17.00 uur. Voor beide dagen is de entree gratis.

Laat je reactie achter