Groots met een zachte G

'Groots met een rollende R'? concertreeks verplaatst naar Rotterdam

De concertreeks van Guus Meeuwis, die doorgaans plaatsvindt in het Philips Stadion, vindt dit jaar ergens anders plaats. Dat laat de zanger weten via zijn Instagram-account.

"Ik heb goed nieuws en ik heb slecht nieuws", begint de zanger zijn verhaal. "Het slechte nieuws is dat juni nog net te vroeg komt voor een 'Groots met een zachte G' in het Philips Stadion. Het goede nieuws is dat we een prima oplossing hebben gevonden. We gaan het namelijk eenmalig verschuiven naar het najaar en wel naar het Ahoy in Rotterdam."

Over de beweegredenen van de nieuwe locatie is Guus duidelijk. "Ik heb gewoon zinnen een feestje, jullie hebben zin in een feestje en dat jubileum [Groots met een zachte G bestaat 15 jaar, red.] moet gevierd worden. Jullie moeten er een keer uit, en ik heb er gewoon ontzettend veel zin in."

"Ik hoop jullie allemaal te zien in november in het Ahoy voor een heel bijzondere editie van Groots met een zachte G. Met het dak erop, maar dat kan er ook weer af", besluit de zanger zijn boodschap. 

Laat je reactie achter