Park Hilaria

Groen licht voor Park Hilaria: pretpark keert terug met ruime opzet

Park Hilaria keert na een jaar afwezigheid door corona, weer terug, zij het nog wel in aangepaste vorm. Zo krijgt het tijdelijke pretpark onder meer een ruimere opzet dan normaal het geval is.

Ook is er extra aandacht voor gezondheidsmaatregelen. “Het is mooi dat we op deze manier weer een gezellig tijdelijk pretpark kunnen organiseren. Maar we zijn uiteraard samen verantwoordelijk voor een veilig en verantwoord verloop: gemeente, organisator, exploitanten én publiek”, laat organisator Eindhoven247 weten.

Bezoekers van het tijdelijk pretpark kunnen een bezoek brengen zonder dat daarvoor een vaccinatiebewijs nodig is of een negatieve coronatest. Door een ruimere opstelling waardoor er meer ruimte is tussen de attracties, moeten de bezoekers voldoende afstand van elkaar kunnen houden. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om handen te ontsmetten, toiletten en toonbanken worden vaker gereinigd en ook wordt het publiek gevraagd zoveel mogelijk met pin te betalen.

Druktemeter
Als het te druk wordt, kunnen de ingangen wel tijdelijk gesloten worden. Mensen die naar binnen willen kunnen dan buiten wachten in een rij. Via een druktemeter op de website van Park Hilaria kunnen bezoekers het beste moment voor een bezoek kiezen, zo laat de organisatie weten. 

Park Hilaria vindt plaats vanaf 30 juli tot en met zondag 8 augustus. 

Laat je reactie achter