Politie logo Arm schuin Studio040 / Alain Heeren

70-jarige man mishandeld met ijzeren pijp in Veldhoven

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling van een 70-jarige man met een ijzeren pijp aan de Kapteijnlaan in Veldhoven. Het voorval vond plaats op maandag 26 april, maar de dader is nog niet gepakt. Daarom roept de politie nu getuigen op zich te melden.

Het incident vond rond 17:30 uur plaats.

De dader maakte zich schuldig aan wildplassen, waarop het slachtoffer besloot de man aan te spreken op zijn gedrag. Hierop reageerde de verdachte verbaal zeer agressief, maar daar bleef het niet bij. De dader pakte vervolgens een twee meter lange ijzeren pijp en heeft daarmee het slachtoffer geslagen.

Van de verdachte ontbreekt sindsdien ieder spoor. Wel kon het slachtoffer de dader omschrijven. Het zou gaan om een negroïde man met een normaal postuur. Hij droeg een groene gewatteerde winterjas, had daaronder een zwarte hoodie aan en droeg die capuchon over zijn hoofd. Verder reed de dader op een blauw met oranje gekleurde fiets. 

Mensen die iets hebben gezien, gevonden of gehoord kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. En moeten daarbij het nummer 2021095806 vernoemen.

Laat je reactie achter