Gerbrands: we hebben alle steun nodig

"Hoe lastig het ook voelt, we hebben juist nu alle steun nodig." Dat zijn de woorden van algemeen directeur Toon Gerbrands, de ochtend na de zoveelste blamage van PSV: gisteravond verloor de ploeg van Mark van Bommel met 4-1 van Lask Linz.
De hoofdtrainer zelf zei na de wedstrijd 'geschrokken' te zijn. "Als je vijf keer niet wint, kan je niet zeggen dat het rustig is. Het is logisch dat de druk toeneemt", sprak Van Bommel. In de competitie werd de afgelopen weken verloren van AZ en FC Utrecht. Bij Sparta bleef PSV steken op een gelijkspel. "We hebben een paar tikken gehad. Deze is hard en had ik ook niet verwacht. Nu moet je een kerel zijn en bestand zijn tegen de druk van buitenaf."


Op Twitter reageert nu dus ook de algemeen directeur van PSV. "Intern voelt iedereen die urgentie", schrijft hij. "Er wordt echt alle aan gedaan om het tij te keren." Maar die bezwerende woorden zijn voor fans die online reageren al niet meer voldoende. Er wordt onder meer gevraagd om het vertrek van Mark van Bommel.
advertentie Banner adverteren bij Studio040

Lees ook deze artikelen