PSV Media

Gakpo weer op trainingsveld, ook Pröpper terug

Bij de eerste openbare training van PSV sinds tijden, was onder meer Cody Gakpo te zien op het trainingsveld.

De flankspeler trainde nog niet mee met de groep. Dat staat in verband met een (vermoedelijke) hersenschudding die de reserve-aanvoerder opliep in de interland Letland-Nederland. Het zorgde ervoor dat de international voor de tweede keer op rij geblesseerd terugkeerde van een interlandperiode.

Wie eveneens geblesseerd is, is Ritsu Doan. De Japanner raakte geblesseerd bij een training met zijn landenteam en is voor meerdere weken uitgeschakeld. Het is een tegenvaller voor de spelmaker die bij afwezigheid van Madueke zich van Schmidt mocht laten zien aan de rechterflank.

Positiever is de terugkeer van Pröpper en Madueke op het trainingsveld. Het tweetal was voor de interlandpauze uit de roulatie maar lijkt de komende wedstrijd tegen PEC inzetbaar te zijn. Daarnaast was ook Richie Ledezma te zien bij de training. De jonge Amerikaan raakte eind vorig jaar zwaar geblesseerd maar is hard op weg om zijn terugkeer te maken.

PSV speelt zaterdag om 21.00 uur de competitiewedstrijd tegen nummer laatst PEC Zwolle. Het duel is live te horen via Studio040 Radio.

Dinsdagmiddag was er weer na een lange tijd een open training van PSV op de Herdgang. 

Laat je reactie achter