Nick Waaijenburg

Frietboer uit Mierlo komt met speciale snack voor het EK

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur, dus bedacht frietboer Nick Waaijenburg uit Mierlo een snack met een oranje tintje: de Amazing Stroopwafel.

De eigenaar van Eethuis Reintje gebruikte oer-Hollandse ingrediënten bij het maken van zijn snack. De naam verklapt het al enigszins: de burger is gemaakt van stroopwafel. Van de koeken heeft Waaijenburg namelijk een ragout gemaakt met daaromheen een krokant laagje. En om het geheel af te maken, wordt de burger geserveerd op een brioche in de kleuren van het Nederlands elftal, oranje. 

NK airfryer gooien
Het is niet de eerste keer dat frietboer Nick Waaijenburg  het nieuws haalt. Eerder werd het kampioenschap frikandellen eten in Eethuis Reintje gehouden. En recentelijk heeft hij zijn afkeer van de heteluchtfriteuses laten blijken. De frietboer is namelijk van plan om op 10 juli een NK airfryer gooien te houden, want: "Friet moet vet zijn en vet moet vet blijven."

De eerste prijs is een ‘vet’ feestje voor dertig personen. Organisator Nick komt met zijn frietwagen en gratis snacks naar de winnaar toe.

Laat je reactie achter