PSV Media

FC Eindhoven wint Lichtstadderby tegen Jong PSV

FC Eindhoven heeft vrijdagavond drie punten weten te bemachtigen. De club won namelijk met 1-2 tegen stadsgenoot Jong PSV.

Beide ploegen begonnen aftastend aan de wedstrijd in Eindhoven. Het was De Rooij die het eerste doelpunt van de wedstrijd maakte voor FC Eindhoven in de 20ste minuut. Na een klein half uur spelen was FC Eindhoven wederom gevaarlijk, maar zonder succes. 

Kansen voor Jong PSV
Jong PSV creëerde ook wat kansen in de eerste helft. Schoonbrood raakte de bal niet helemaal lekker na een goede aanval en Saibari mikte na ruim een half uur naast het doel. 

Gelijkmaker
Na rust bleef PSV druk uitoefenen op FC Eindhoven. Dit resulteerde vrijwel direct in de gelijkmaker door Ledezma in de 47ste minuut. Vijf minuten later wist Van der Sande het doel te vinden: 1-2.

Eerste divisie
Jong PSV staat nu op de negende plek van de Eerste divisie en FC Eindhoven staat op de vierde plek. De eerstvolgende wedstrijd van FC Eindhoven wordt gespeeld op dinsdag 29 september, aanvang 18.45 uur. De tegenstander in het Jan Louwers Stadion is het Limburgse Roda JC Kerkrade. Jong PSV speelt zaterdag 26 september tegen NAC, aanvang 16.30 uur.

Laat je reactie achter