Jeem Sportsphotography

FC Eindhoven wint eenvoudig van NAC Breda

FC Eindhoven heeft NAC Breda vrijdagavond met een 2-0 nederlaag in het Jan Louwers Stadion terug naar huis gestuurd. De doelpunten werden gemaakt door Enrico Hernández en Joey Sleegers.

Daardoor heeft de Eindhovense club nu 13 punten op zijn naam staan. 

Beide doelpunten waren snel gemaakt. In de eerste minuut schoot Joey Sleegers al op doel, maar deze werd geblokt door de Bredase defensie. In de negende minuut van de wedstrijd was het wel raak voor de Eindhovenaren. Het was Enrico Hernández die het eerste doelpunt maakte. De 2-0 liet vervolgens niet lang op zich wachten. Drie minuten later stond FC Eindhoven namelijk met 2-0 voor, door een doelpunt van Joey Sleegers

In de tweede helft was er opnieuw een kans voor Sleegers om te scoren, maar zonder succes. Ook kwam NAC Breda in de tweede helft nog dichtbij de aansluitingstreffer. De Eindhovense defensie hield stand waardoor er na negentig minuten een 2-0 overwinning was.

FC Eindhoven staat nu op de achtste plek van de Eerste Divisie. Vrijdag 1 oktober spelen de Eindhovenaren om 20.00 uur tegen RODA JC Kerkrade. 

Jeem Sportsphotography

Laat je reactie achter