De Graafschap Jacky Donkor Pieter Bogaers Alef Joao Jeem Sportsphotography

FC Eindhoven wint door doelpunt in blessuretijd

FC Eindhoven heeft de wedstrijd van zondagmiddag tegen De Graafschap gewonnen door een doelpunt in de blessuretijd. De Blauw-Witten wonnen met 3-2.

FC Eindhoven keek na zeven minuten spelen al tegen een achterstand aan, maar wisten in de 18e minuut de gelijkmaker te maken. Een voorzet van Jacky Donkor werd door niemand aangeraakt en viel in de verre hoek binnen. De ruststand was 1-1.

Tweede helft
FC Eindhoven wist in de tweede helft al snel de voorsprong te nemen. In de 58ste minuut werd een hoekschop van Jens van Son verlengd door Jort van der Sande, daarna kopte Maarten Peijnenburg raak: 2-1.Een kwartier voor tijd liet ook De Graafschap van zich horen.

Tekst gaat verder na de tweet. 

Blessuretijd
Zes minuten voor tijd liet ook De Graafschap van zich horen. Jasper van Heertum kopte de bal in uit een hoekschop: 2-2. In de blessuretijd kwam FC Eindhoven weer op voorsprong. Invaller Alef João legde de bal af op Pieter Bogaers die de 3-2 binnenschoot. 

Zevende plaats
FC Eindhoven staat dankzij deze thuiszegen op de zevende plaats in de Keuken Kampioen Divisie.De volgende wedstrijd van FC Eindhoven is op maandag 7 december. Dan spelen ze tegen Jong Ajax in Amsterdam. De aftrap is om 18.45 uur.

Tekst gaat verder na de tweet. 

Opstelling
Mawouna Amevor was bij FC Eindhoven afwezig vanwege een schorsing. Bart Biemans was zijn vervanger in het centrum van de verdediging. Verder liet Ernie Brandts zijn basisopstelling ongewijzigd ten opzichte van vorige week. Na de pauze bleef Hugo Botermans in de kleedkamer achter, Joey Sleegers kwam voor hem in de ploeg.

Laat je reactie achter