FC Eindhoven

FC Eindhoven versterkt zich met Vitesse-huurling

Enrico Hernández verdedigt komend seizoen de kleuren van FC Eindhoven. De aanvaller komt op op huurbasis over van Vitesse.

FC Eindhoven huurt de 20-jarige aanvaller voor één jaar van de club uit Arnhem. Namens Vitesse maakte Hernández al zijn opwachting in de KNVB-beker en de eredivisie.

Voordat spits, die ook op andere aanvallende posities uit de voeten kan, bij Vitesse tekende, zat hij in de jeugdopleiding van Almere City en Ajax.

Technisch manager Marc Scheepers is blij dat Hernández komend seizoen uitkomt voor de Blauw-Witten. “Met Enrico halen we een gewenste aanvallende versterking binnen. Hij is veelzijdig inzetbaar en doelgericht. Het komende jaar mag hij bij ons laten zien wat hij kan”, aldus Scheepers.

Jongen uit de regio
Daarnaast heeft de club aan de Aalsterweg ook de verdedigende middenvelder Koen Oostenbrink op amateurbasis vastgelegd. Oostenbrink kwam eerder uit voor vv UNA en maakte zijn debuut in het betaald voetbal namens Jong PSV. Oostenbrink was afgelopen weken op proef bij de Eindhovenaren en dwong op die manier een plek af bij de Blauw-Witten.

“Met Koen halen we een speler bij de groep die zowel centraal op het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan”, aldus Technisch Manager Marc Scheepers. “Een jongen uit de regio die ons vooruit kan helpen dit seizoen.”

Laat je reactie achter